top of page
eindejaas
menu
V O O R G E R E C H T
Tagliata van rund
Rucola, basilicum & tomaat
Kaaskroketje
Salade & vinaigrette
Cannelloni van gerookte zalm
Prei & ricotta
Scampi in lichte currysaus (+ 2 euro)
T U S S E N G E R E C H T
Pompoenroomsoep
Bisque van grijze garnalen (+ 2 euro)
H O O F D G E R E C H T
Met gratin, wintergroenten, peertje & witloof
Kalkoenstoofpotje
Veenbessen, gerookt spek & champignons
Hertengebraad (+ 4 euro)
Wildsaus
Victoriabaars
Witte wijnsaus
Pasta truffel met boschampignons
Knolselder & pompoen
D E S S E R T
Chocolademousse
Speculaasmousse
Panna cotta met rode vruchten
Trio van dessert (+ 2 euro)
Chocolademousse
Speculaasmousse
Panna cotta met rode vruchten
K O F F I E G A R N I T U U R
bottom of page